Reacties

Reacties op de cursus

Communiceren met Compassie - niveau 1

In de workshop (leven met compassie 1), heb ik de basis van geweldloze communicatie geleerd. Door de oefeningen in de...

Posted by Kirsten Goedhart on Monday, February 15, 2016

Heel laagdrempelige manier om te leren communiceren vanuit compassie! Luisteren naar je eigen gevoelens en behoeften, en...

Posted by Immy Heijmans on Wednesday, February 17, 2016

Mark Marijnissen heeft mij met zijn cursusavonden geweldloze communicatie een nieuw perspectief gegeven, waardoor ik...

Posted by Sander Hoge on Monday, February 15, 2016

Reacties op Onmoeting in Aandacht

Een bijzondere ervaring ‘ontmoeting in aandacht’. Confronterend, ontspannend, verbindend en mooi!

Posted by Eva Friedhoff on Sunday, December 6, 2015

'Ontmoeting in aandacht' gaf mij zo'n bevrijdend gevoel! Zat na de open avond helemaal in mijn lichaam. Wat een rust en...

Posted by Aukje Steenhuizen on Sunday, December 6, 2015

Reacties op Geweldloze Communicatie:

"Ik vind het ontzettend bijzonder om te merken wat het voor deurtjes opent in het contact met anderen.

Door eerlijk te zijn over mijn gevoelens en behoeftes stel ik me kwetsbaar op en ik merk in contact dat dat ontzettend gewaardeerd wordt. Juist door zo open te zijn begrijpt de ander me beter en is het makkelijker om erover te praten/een oplossing te bedenken. Soms is die oplossing niet eens nodig maar is het al een verademing om zo open te communiceren.

Ik heb dat al wel van nature in me maar nu ik er steeds meer over hoor en ik het steeds beter begrijp kan ik het makkelijker toepassen."
- Aukje Steenhuizen

Reacties op Relatie Sessies:

"Ik was verrast over hoeveel Mark ons in korte tijd heeft geholpen.

Voor de sessie leken de verschillen (achteraf: strategieën) tussen mij en mijn partner lijnrecht tegenover elkaar te staan. Door de sessie hebben we inzicht gekregen in elkaars behoeften, en elkaar daar in kunnen vinden.

Mark heeft een prettige manier van werken; hij kan treffend een verhaal samenvatten en helpt daarbij om de grote lijnen eruit te halen. Daardoor kreeg ik zelf ook meer inzicht in mijn eigen gevoelens en behoeften, waarbij Mark vervolgens hielp dit over te brengen. Zijn manier van werken heeft echt gezorgd voor verbinding."
- Anoniem
"Ik ga al maanden naar de psycholoog, maar ik vind het moeilijk tot de kern te komen. Dat is met met jou in één middag gelukt!"
- Anoniem